0
Вход и Регистрация

Тениска за Никулден, Подарък за Никулден

  • Дизайнерска тениска за Никулден - Николай е име юнашко носи го с годрост!
    Дизайнерска тениска за Никулден - Николай е име юнашко носи го с годрост!

    Дизайнерска тениска за Никулден - Николай е име юнашко носи го с годрост!

    37.99 лв.

Търсите ли перфектния подарък за Никулден?

Разгледайте нашата уникална тениска за Никулден, ръчно нарисувана с любов и внимание към детайла. Тази тениска не само ще ви донесе празнично настроение, но и ще подчертае вашата индивидуалност и стил.

Тениските ни са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на цветовете. Налични са в размери от 3 месеца за бебешки бодита до 5XL за възрастни, така че всеки може да намери идеалния си размер. Ръчно нарисуваните дизайни са уникални и оригинални, придавайки на всяка тениска неповторим характер и индивидуалност.

Поддръжката на тениските е лесна и проста - просто ги перете на ниска температура и ги сушете на въздух, за да запазите ярките и живи цветове. Това е подарък за Никулден, който ще бъде оценен и помнен. Подчертайте своята креативност и любов към ръчно изработените изделия, като изберете нашата тениска за Никулден. Създадени със страст и внимание към детайлите, нашите продукти отразяват качеството, автентичността и креативността, които Etsy представлява.

Благодарим ви, че избрахте нашия магазин. Ние ценим вашето доверие и се стремим да предоставим най-доброто обслужване на клиенти ни. Приятно пазаруване!

magnifier