0
Вход и Регистрация

Връщане и замяна

Условия за връщане или замяна

Пазарувайте спокойно и уверено в Shtampi.bg Имате 14 дни, за да разберете дали избраният продукт е за Вас. Ако прецените - можете да ни го върнете или да го замените с друг. След като получим стоката и се убедим, че е в търговски вид ще Ви заменим продукта или ще Ви преведем парите по банкова сметка, в зависимост от Вашето желание.

Как да върна продукт?

В рамките на 14 дни след покупката можете да върнете закупения продукт или да го замените с друг.
Попълнете формуляра, който може да изтеглите, изпратете ни го и се уверете, че продуктът отговаря на по-долу описаните условия за връщане.

Формуляр за връщане на стока > > - СВАЛИ ОТ ТУК

При упражнено право на отказ от договор от разстояние клиентът трябва да изпрати за негова сметка или предаде стоките обратно на Shtampi.bg не по-късно от 14 календарни дни от датата, на която е съобщил на Shtampi.bg за решението си да се откаже от договора.
До момента на предаването на стоката от клиента на Shtampi.bg, рискът от случайното й нараняване или повреждане се носи изцяло от клиента.

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории

Продуктите закупени от Shtampi.bg могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от доставката, когато купувачът е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите. Продуктите трябва да бъдат без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка. Потребителят се задължава да върне стоката в търговски вид. Търговски вид означава вид, който да позволява последващата продажба на стоката като нова. Разопаковането на стоката следва да не е довело до очевидно нарушаване на търговския вид на стоката. В случай на нарушен търговски вид на стоката, Доставчикът има право по своя преценка да откаже да приеме отказ от договора или да начисли на Потребителя разходи за възстановяване на стоката в търговски вид. Съгласно чл. 55, ал. 4 от ЗЗП, Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Всички прилежащи към стоката продукти и аксесоари трябва да са налице.

- Можете да върнете дрехата само, ако не е носена и прана след това. Без следи от носене и без наранявания по тъканта, в оригиналната им опаковка.

*Продукти направени по поръчка, или такива, които са с надписи, имена и друг вид персонализация НЕ могат да бъдат връщани и заменяни

За въпроси моля, свържете се с нас.

Екипът на Shtampi.bg

magnifier