0
Вход и Регистрация

Shtampi.bg: Горд Партньор на Конкурса "Мис Търновград 2023

13/12/2023
Борис Бачев

С радост и гордост обявяваме, че Shtampi.bg, нашият семеен онлайн магазин за тениски с нарисувани авторски дизайни, беше официален партньор на престижния конкурс за красота "Мис Търновград 2023". Това събитие, което се проведе с голям успех, отличи Светлозара Баждарова като новата „Мис Търновград“ за 2023 година.

На първо място, искаме да отправим наши топли поздравления към Светлозара Баждарова за нейната заслужена победа. Нейната харизма, красота и интелигентност я отличиха сред всички участнички и я направиха достойна за титлата.

Също така, искаме да изразим нашето възхищение и благодарност към всички участнички в конкурса. Всяка от тях показа уникалност и красота, като по този начин допринесе за незабравимия характер на събитието. Тяхната смелост и увереност са вдъхновение за всички нас.

Не на последно място, искаме да благодарим на организаторите на "Мис Търновград 2023" за тяхната неуморна работа и отдаденост. Благодарение на тяхната професионалност и внимание към детайла, събитието се превърна в един изключително успешен и запомнящ се момент.

Като партньор на този конкурс, Shtampi.bg се гордее, че може да бъде част от тази прекрасна инициатива. Нашата мисия е да подкрепяме красотата, таланта и креативността във всичките ѝ форми, и участието ни в "Мис Търновград 2023" е още едно доказателство за това.

В заключение, искаме отново да поздравим Светлозара Баждарова и всички участнички, както и да благодарим на организаторите за тяхната страхотна работа. Ние в Shtampi.bg сме щастливи, че можем да бъдем част от такива значими събития и с нетърпение очакваме бъдещи партньорства и инициативи.

magnifier